zondag 21 januari 2007

Henk Wiggerts 80 jaar


21 januari heeft Henk Wiggerts zijn tachtigste verjaardag gevierd in Elden, in aanwezigheid van zeer vele tramcollega's !!


Henk en Jenny zijn bekende gezichten op en rond de museumtram. Jenny draait nog vaak haar rondes als bestuurder, en Henk is dan meestal wel ergens in de buurt te vinden. Ofwel als conducteur ofwel als aanspreekpunt voor andere vrijwilligers. Helaas mag Henk niet zelf meer als bestuurder werken vanwege de leeftijd.

Het is een groots 80-feest de 21ste; ik roep allen op een of meer foto's aan mij toe te zenden die ik bij deze post kan plaatsen.

vrijdag 19 januari 2007

Portret van een Tielse dakloze

De loods van Van Gend & Loos die binnenkort naar het Openluchtmuseum komt, is dakloos geraakt, en dat betekent dat de transporten naar Arnhem op gang gaan komen.

hierboven de laatste foto van half januari 2007


Bijgaand de foto's van half december van Maarten Steeneveld die u in het wintermuseum kon aantreffen als verhalenverteller in de boerderij van Kadoelen.


maandag 15 januari 2007

tip van Ton Jansen voor modelbouwers

Ton Jansen meldt de ontdekking van een site van een gloednieuw modelspoor-bedrijf dat als toeristische attractie gaat draaien in Rotterdam.
Met o.a. de NS als sponsor !

http://www.railzminiworld.com

Leuke van deze site is momenteel vooral de uitgebreide beschrijving van de bouw van week tot week. (link bouwverslagen)
Een must voor modelbouwers om te bekijken volgens Ton.

donderdag 11 januari 2007

Maak Bill Dijksman vrijwilliger van het jaar !!

Met de snorbrommer
van de Nederlandse Spoorwegen naar de tram in het Openluchtmuseum


Dat staat boven een groot artikel in de Arnhemse Koerier van woensdag 10 januari 2007. In menig portiek en bejaardenhuis kun je deze krant nog wel vinden de komende dagen naast of in de krantenbak.

De vijwilliger voor wie de meeste e-mails worden gestuurd, wint een weekend Amsterdam.
Vindt u Bill Dijksman de beste vrijwilliger (uw webmaster vindt dat wel !!) mail dan even de tekst "Bill Dijksman" naar redactie.koerier@whk.wegener.nl

Gewoon even doen allemaal !!!


klik op een plaatje om het veel groter en leesbaarder te zien