vrijdag 8 december 2017

Tramvrijwilligers gevraagd !De circa 100 vrijwilligers in de rijdende dienst kunnen versterking gebruiken. De afspraak is dat elke tramvrijwilliger start als conducteur waarna, naar behoefte en geschiktheid, doorgegroeid kan worden naar de functie van bestuurder. Voordat je als conducteur gaat werken krijg je een interne opleiding en word je begeleidt tijdens de eerste diensten. De diensten kunnen variëren, er zijn ochtend, middag en reservediensten op doordeweekse dagen en in het weekeinde.
Je bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar.

Al deze enthousiaste medewerkers, conducteurs en bestuurders, mannen én vrouwen, vertellen onze gasten dagelijks wat er in het museum te beleven valt. Langs het twee kilometer lange tracé bevinden zich zes haltes waar de bezoeker in en uit kan stappen. De tram rijdt in een ouderwets rustig tempo.
Tijdens de dienst draag je een, door het museum ter beschikking gesteld, uniform met een authentieke uitstraling die past binnen het Nederlands Openluchtmuseum.

Spreekt deze historische omgeving in de buitenlucht je aan? En zie je daar een taak als tramconducteur voor je weggelegd? Neem dan contact op met een van de tramcoördinatoren voor het maken van een afspraak, tel. 026-3576169 of mail : tramdienst@openluchtmuseum.nl

Nieuwe vrijwilligers zijn verplicht een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overleggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten