zaterdag 7 oktober 2006

Groepsfoto tramfeest

Foto: de groepsfoto, waarvan alle aanwezigen een eigen exemplaar ontvangen. Klik op de foto voor een vergroting met herkenbare personen (foto Martin Wijdemans)

De trambijeenkomst op 7 oktober was erg gezellig en de opkomst was, zoals u op bovenstaande groepsfoto wel kunt zien, groot. In de remise werden de gasten getrakteerd op een tramgebakje, waarna een bedank- en welkomst-woord door Jan Vaessen volgde. Ook werden een aantal jubilaris-sen nog even in het zonnetje gezet: Andre Goossens, Piet van Leeuwen, Rob van Oostenrijk, Henk Wiggerts en Joop Wens. Zij waren allemaal 12,5 jaar in dienst!Foto Jenny Wiggerts: de prachtige welkomstgebakjes, uiteraard mét tramafbeelding.

De heer Koopmans, één van de medeoprichters van de tram-dienst, nam daarna het woord. Ook werd er stilgestaan bij een aantal overleden tramcollega’s. René Platjouw zorgde voor een fantastische PowerPoint presentatie.

Martin Wijdemans was zo vriendelijk om ter afsluiting op een ladder te klimmen en een groepsfoto te maken. Heel slim overigens, om dat te doen vóórdat de aanwezigen in de Remise door de horeca verwend worden met lekkere hapjes en dito drankjes. Ondertussen werden natuurlijk de meest recente tramaanwinsten bewonderd, waarbij de ‘stofzuiger’ (de RR3 Railreiniger) erg veel waardering oogstte.