vrijdag 3 oktober 2008

Zullen we het nog een keertje over doen?

De herfst is begonnen...
En helaas is dat maar al te goed te merken. Regen en veel bladeren maken de tramrails glad. Maar er is ook een voordeel: het is  herfstvakantie.

Van 11 tot en met 26 oktober zijn er volop activiteiten in het museum.  Het is uw laatste kans om de verrassende presentaties rondom het thema 'Relaties door de jaren heen' te zien. Kortom de laatste weken van het zomerseizoen hebben nog heel wat te bieden.

We duimen voor droog weer. Maar ook als het soms even regent is een bezoek aan het museum nog leuk. Want met 90 historische gebouwen is er altijd wel één in de buurt om te schuilen. 

Ludiek evenement op zondag 12 oktober

Zullen we het nog een keertje over doen?

foto: de tivolies, van de website www.tivolies.com

Afegelopen 12 oktober vond een ludiek evenement plaats in het kader van jaarthema "Relaties door de jaren heen". Echtparen testen of ze - na al die jaren - nog steeds een goede match zijn en zo ja...dan kunnen ze elkaar opnieuw het ja-woord geven in het Zeeuwse kerkje. En dat hebben mijn vrouw Connie en ik ook gedaan. Er zijn 59 paren door een officiele Arnhemse ambtenaar van de burgelijke stand (opnieuw) in de echt verbonden.

Verder was er een boeiend optreden van Familietrio De Tivolies met "De Tivolies gaan met de Trolleybus!" over de ontmoeting tussen buschauffeur Bernhard en zijn Hella (kijk ook op www.tivolies.com). 
In de tram werden verhalen verteld over de liefde. 
De show is te zien door klikken Tivolies Trolleybus.